Ciutat

Els comuns votaran la llista de la seva candidatura el 22 de desembre

L’assemblea d’En Comú Podem Sabadell ha aprovat aquest cap de setmana que el 22 de desembre tancaran el procés per elaborar la seva candidatura a les properes eleccions municipals. Serà, doncs, a final de desembre quan es desvelarà qui és el cap de llista de la formació i els altres noms que l’acompanyen. A hores d’ara han anunciat que la volen liderar Joan Berlanga, d’Iniciativa, i Marta Morell, de Podem.

L’objectiu d’aquesta candidatura és “guanyar les eleccions municipals de 2019 a Sabadell”. En els últims comicis els comuns van ser la segona força més votada, amb 12.611 vots, a només 339 dels primers, el PSC.

En Comú Podem Sabadell és una coalició formada per Catalunya en Comú (ICV i EUiA), Podem Sabadell i persones a títol individual. Mentrestant, Podem Sabadell va tancar divendres el seu procés intern de primàries per escollir les persones d’aquest partit que formaran part de la llista dels comuns. No hi haurà sorpreses perquè l’equip de Marta Morell no té rival; els resultats se sabran aquest dimarts.

Publicitat
Comentaris
To Top