Publicitat
Ciutat

Marta Morell també vol liderar En Comú Podem Sabadell, on Joan Berlanga ja s'ha posicionat

Morell, amb Rodríguez a la seva dreta / LLUÍS FRANCO

La secretària general de Podem Sabadell, Marta Morell, vol ser la cap de llista d'En Comú Podem Sabadell a les municipals. Morell ha presentat la seva candidatura aquest matí en roda de premsa, on també ha donat a conèixer les vuit persones que l'acompanyaran a la llista definitiva dels 'comuns'. Això avança paral·lelament al fet que avui comença la recollida d'avals -en necessita 52- per ser proclamada definitivament la candidata de Podem Sabadell a les eleccions. L'altra aspirant a precandidata, Alejandra Sandoval, no ha passat d'aquesta fase, de manera que Morell és l'única precandidata.

D'altra banda, Morell ha anunciat que vol que dues dones encapçalin la llista dels 'comuns', i la vol liderar amb la seva número 2, Laura Rodríguez. Es tracta de "reparar un greuge històric i, a part, estem convençuts que aquest és el moment de les dones i són les eleccions de les dones", ha dit Morell. Encara que Morell sigui l'única candidata, igualment haurà de passar per la votació dels inscrits de Podem, entre el 20 i el 25 de novembre, i els resultats es proclamaran el dia 27 del mes que ve.

Publicitat

Sobre la negativa del cercle Podem Sabadell - Decano a participar de les primàries de Podem Sabadell i l'anunci de no concórrer a les municipals amb el partit, Morell ha assegurat que "resulta greu que membres de Podem Sabadell amb càrrecs orgànics presentin una candidatura fora de Podem". La secretària general ha anunciat que la direcció local ha posat en coneixement de la direcció catalana de Podem Catalunya la via que ha emprès el cercle Decano, representat pel regidor Ramon Vidal.

"Nou lideratge"

Morell no ha concretat com voldrà resoldre qui serà el cap de llista d'En Comú Podem Sabadell, on Joan Berlanga ja ha anunciat que també vol ser el cap de cartell; des de Podem Sabadell esperen que sigui la coalició qui ho decideixi. Tanmateix, Morell ha assegurat que espera comptar amb Berlanga en un "lloc destacat de la llista" i del grup municipal que podria sorgir de les eleccions. Tot i així, Morell també ha comentat que els 'comuns' "necessitem un altre tipus de lideratge", i ha recordat que Berlanga no ha estat alcalde tot i ser del partit més votat al govern actual i que ha renunciat a ser portaveu del govern; "necessitem un altre tipus de lideratge que hem trobat a faltar", ha afegit Morell.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top