Publicitat
Ciutat

Joan Berlanga vol liderar En Comú Podem Sabadell

El líder d’Unitat pel Canvi presenta la seva candidatura per liderar els comuns a Sabadell. “En comú… podrem”, diu

Berlanga, en una imatge d'arxiu / VICTÒRIA ROVIRA

El cap de files d’Unitat pel Canvi, Joan Berlanga, vol ser el cap de llista d’En Comú Podem Sabadell a les properes eleccions municipals. Berlanga ha anunciat que es presentarà a les primàries dels ‘comuns’ en un article difós aquest mateix matí titulat ‘En comú… podrem’. “Em sento il·lusionat i preparat per encapçalar aquest projecte a la nostra ciutat”, assegura Berlanga.

D’aquesta manera Joan Berlanga presenta les seves cartes per seguir quatre anys més a l’Ajuntament, on va entrar el 2015 després de ser la segona força més votada només a 339 vots de la primera, el PSC. Unitat pel Canvi va entrar al govern local després de sumar-se a l’acord de govern d’ERC i la Crida, on també es va acabar integrant Guanyem.

Les relacions de Berlanga amb els seus socis no sempre han estat fàcils, per exemple, pel desacord sobre el relleu a l’alcaldia que el va deixar com a 1r tinent d’alcalde o la renúncia al paper de portaveu del govern.

Els ‘comuns’ agafen forma a la ciutat

En Comú Podem Sabadell és la marca amb què els ‘comuns‘ es presentaran a Sabadell i està formada per ICV, EUiA, Podem Sabadell i altres persones a títol individual. Per la seva part, Podem Sabadell ja ha anunciat que farà primàries internes per escollir els seus candidats a participar a la llista dels ‘comuns’.

Tot just fa una setmana els ‘comuns’ van aprovar el seu nom en assemblea i a hores d’ara se centren en organitzar els grups de treball per confeccionar el programa electoral i donar-se a conèixer als barris.

Publicitat
Comentaris
To Top