Ciutat

En Comú Podem Sabadell, el nom dels 'comuns' a les municipals

Un moment de l'assemblea / LLUÍS FRANCO

La coalició d'ICV, EUiA, Podem Sabadell i altres persones adherides a Catalunya en Comú va decidir ahir en assemblea que el nom que portarà el partit que formen de cara a les properes muncipals serà En Comú Podem Sabadell.

D'aquesta manera es satisfan, en principi, les diferents sensibilitats internes, com les de Podem, que reclamaven que el nom 'Podem' formés part del nom del partit. Quedava per veure si s'afegiria 'Sabadell', o no, com finalment sí que ha estat.

Publicitat

El nom escollit pren de referència la mateixa denominació que la coalició dels 'comuns' del 2015 al Congrés. El grup motor té el deure, ara, de confeccionar el programa electoral i les llistes amb els diferents grups de treball que es van organitzar ahir. La decisió es va prendre ahir al vespre en una assemblea al Casal Pere Quart amb un centenar s'assistents.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top