Ciutat

Podem Sabadell convoca primàries per a les municipals

Les persones escollides s’inclouran a la candidatura conjunta d’En Comú Podem Sabadell

Trobada dels diferents membres dels 'comuns' a Sabadell / ÓSCAR ESPINOSA

La secretària general de Podem Sabadell, Marta Morell, ha anunciat l’obertura d’un procés de primàries internes al partit per escollir les persones que s’integraran a la candidatura d’En Comú Podem Sabadell (Catalunya en Comú, Podem i altres entitats) per a les properes eleccions municipals de maig de 2019. Així ho ha anunciat la formació aquest dimecres, després de prendre la decisió ahir dimarts durant la seva reunió del Consell Ciutadà Municipal. 

El procés d’elecció s’inicia aquest mateix dimecres 10 amb la inscripció de les candidatures; i culminarà del 20 al 25 de novembre amb la celebració de la votació telemàtica. La votació a Sabadell se celebrarà de manera simultània a la d’altres ciutats catalanes com Tarragona, Lleida, Girona i l’Hospitalet de Llobregat. En tant que ciutat de més de 100.000 habitants, Podem Catalunya va oferir a l’organització de Sabadell la possibilitat d’iniciar el procés aquest mateix mes d’octubre, per no demorar més l’elecció de candidats.

Marta Morell ha manifestat que treballarà en una proposta concreta a traslladar al grup motor d’En Comú Podem Sabadell, un cop finalitzi el procés intern de Podem. Aquest procés previ a la elaboració definitiva de la llista per part de Podem és, segons la formació “l’única manera de garantir la participació en el procés d’elecció del conjunt d’inscrits i inscrites del partit al municipi”.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top