Ciutat

Podem vol fer unes úniques primàries per escollir la llista dels ‘comuns’

Reunió de Podem Sabadell per reactivar el cercle de Ca n'Oriac / CEDIDA

Per primer cop, Podem es presentarà com a partit a les eleccions municipals de Sabadell. Ho farà en confluència amb ICV, EUiA i altres entitats o organitzacions adherides a la secció sabadellenca de Catalunya en Comú. Avui mateix la secretària general de Podem Sabadell, Marta Morell, ha anunciat que la direcció catalana del partit ha acceptat participar en aquesta confluència.

Tanmateix, en un comunicat Morell reclama als ‘comuns’ escollir tots els candidats “en un únic procés de primàries a l’espai de confluència”. De no ser així Podem Sabadell iniciaria un procés de primàries propi per designar els seus candidats i candidates a la llista dels ‘comuns’.

Activat el cercle de Ca n’Oriac

Aquest dimecres es va reactivar el cercle de Ca n’Oriac, de manera que ara mateix són tres els que la formació té actius a la ciutat: són el Decano, del Centre, i el de la Concòrdia, d’on ve Morell.

Assemblea el dia 4 d’octubre

El proper 4 d’octubre el nou projecte dels ‘comuns’ celebrarà la seva segona assemblea, al Casal Pere Quart. Allà hauran de decidir, entre altres coses, el nom del projecte a les municipals. Podem Sabadell no n’acceptarà un altre que no sigui ‘En Comú Podem’.

Comentaris
To Top