Ciutat

Arrenquen les primàries de Podem amb l’única candidatura de Marta Morell

Morell, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

Des d’avui i fins diumenge els inscrits a Podem Sabadell poden votar a les primàries del partit per escollir candidats a les properes eleccions municipals, en què Podem s’integra a la coalició En Comú Podem Sabadell amb Catalunya en Comú. Només hi ha una candidatura, Sentim Sabadell, encapçalada per Marta Morell, de manera que la votació es converteix en un tràmit per ella i els vuit candidats que conformen el seu equip. Dimarts que ve, 27 de novembre, es proclamaran els resutats.

Morell és la secretària general de Podem Sabadell i en la cursa preelectoral no ha tingut competència, ja que l’altra precandidata que hi va haver, Alejandra Sandoval, no va passar la fase de precandidatures. D’altra banda, l’anterior secretàri general de la formació, Ramon Vidal, portaveu del cercle Podem Sabadell – Decano, no participa a les primàries en desacord amb com s’ha gestionat i el rumb de la formació, i des d’aquest cercle no descarten presentar-se a les municipals en solitari.

La candidata i secretària general ha explicat en declaracions al D.S. que “hem d’esperar als resultats i després seurem a parlar amb Catalunya en Comú“. En aquest sentit, Morell reitera que vol que la llista de la coalició l’encapçalin dues dones.

Les últimes dades de què disposa la formació és que a la ciutat hi té 2.000 inscrits, i podran votar aquells que s’hagin registrat per a la votació, telemàtica. Tanmateix, Morell fa una crida a la participació de la militància.

Publicitat
Comentaris
To Top