Ciutat

L’Ajuntament i Smatsa generen un espai de trobada per cercar solucions

Operaris d'Smatsa / LLUÍS FRANCO

El govern local i Smatsa han anunciat aquest matí que ahir es van reunir per analitzar la situació i “amb l’objectiu de buscar solucions“, segons expliquen les dues parts en el mateix comunicat enviat per separat. De la trobada en va sortir l’acord per continuar fent reunions en els propers dies per mirar de garantir la prestació del servei a la ciutat i evitar els acomiadaments. Sobre aquest últim punt, les dues parts mantenen que la proposta ha de ser “viable tècnicament i jurídicament”.

Les dues parts van coincidir en la voluntat de trobar un espai de diàleg i de treball amb l’objectiu de trobar solucions al conflicte que els enfronta i pel que Smatsa ha presentat un ERO de 43 treballadors i la modificació de 36 llocs de treball.

Per part de l’Ajuntament, a la reunió hi van assistir el regidor de Serveis Municipals, Lluís Perarnau, i per primer cop la tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat i Innovació, Marisol Martínez. L’empresa va estar representada pel seu director general, Eugenio Díaz, i el director tècnic, Gerard Jori, a més dels respectius serveis jurídics. 

Comentaris
To Top