Ciutat

Meritxell Borràs presenta el llibre ’34 dies de tardor i 1 de primavera’ a Cal Balsach

Ciuró i Borràs, durant la presentació / D.S.

L’exconsellera de Governació Meritxell Borràs (PDECat) ha presentat aquest vespre el llibre 34 dies de tardor i 1 de primavera (Símbol, 2018) al centre cívic de la Creu Alta, a Cal Balsach. Ho ha fet acompanyada de l’alcaldable de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, i per sorpresa del seu exassessor sabadellenc Joan Ignasi Sànchez. Borràs ha definit el llibre com un diari personal que neix de l’angoixa que sentia dins la presó.

La presentació ha consistit en una conversa – entrevista entre Ciuró i Borràs que ha servit perquè l’exconsellera desgranés les interioritats del llibre i expliqués el seu pas de 34 dies per la presó madrilenya d’Alcalá-Meco. Borràs ha explicat que, per exemple, quan torna de Brussel·les per anar a declarar a l’Audiència Nacional ho fa “pensant que hi puc entrar però que la realitat no trigarà en imposar-se”.

Borràs també ha assegurat que una de les principals preocupacions dins la presó és que els de fora se n’oblidin, i té la sensació que “la relació amb l’entorn de la presó és una mica mentida, sempre es diu que tot va bé”, quan en realitat creu que no ho és, però que les dues parts fan el possible per no mostrar-se febles. Així, ha lamentat la poca durada de les comunicacions per telèfon i de les trobades presencials un cop al mes.

Comentaris
To Top