Publicitat
Esports

Partidàs i gran victòria del Sabadell sobre l'Hèrcules (2-1)

Els homes de Seligrat celebren un dels gols/Lluís Franco

Per mantenir el pols del playoff. El Sabadell ha aconseguit una victòria clau davant l'Hèrcules per no despenjar-se després de les victòries de Lleida, Villa-real B i At. Balears. Els arlequinats han signat un autèntic partidàs en tots els aspectes i fins i tot el 2-1 ha estat curt. La gran actuació del porter visitant Falcón ha evitat una desfeta del fins avui colíder del grup.

S'ha confirmat la presència de Nico Delmonte en el pivot en detriment de Pedro Capó. Seligrat ha donat continuïtat a Edgar amb una consigna clara des del primer minut: màxima pressió a dalt per dificultar la sortida de pilota visitant i recuperar-la amb rapidesa. Això s'ha traduït en un domini absolut, fins i tot aclaparador per moments. L'Hèrcules, però, se sentia còmode en aquesta situació. De fet juga així. No l'importa cedir terreny a l'espera d'alguna errada del rival. I aquesta s'ha produït en el minut 23 i ha estat a punt de costar el 0-1 d'Emaná. Hauria estat una injustícia i, de fet, el futbol, per una vegada, ha concedit el premi a l'equip que més buscava el gol. Un golàs. En el llançament d'una falta molt a prop de l'àrea, Antonio Domínguez, tot i que la tanca no es trobava a la distància reglamentària, s'ha tret un xut impressionant que ha superat a Falcón.

Havia fet el més difícil el Sabadell, però l'alegria ha durat ben poc. Només 9 minuts. També a pilota parada, l'Hèrcules ha tret petroli de l'únic desajust defensiu arlequinat i Samuel ha superat amb un cop de cap la mitja sortida de Roberto. L'empat ha estat un cop pels locals, que havien acumulat mèrits i arguments futbolístics mes que suficients per arribar al descans amb avantatge.

El pas pels vestidors ha revitalitzat al conjunt de Toni Seligrat, que ha sortit amb màxima intensitat a la represa. En dos minuts pletòrics ha gaudit de dues ocasions claríssimes: Edgar ha xutat per sobre del travesser en immillorable posició i després Antonio Domínguez ha deixat clavada a tota la defensa i ha topat amb la magistral intervenció del veterà Falcón.

El 2-1 s'estava coent a foc lent i finalment ha arribat després d'una gran assistència d'Edgar -el seu treball ha estat impressionant- a Néstor Querol qui no ha fallat en l'u contra u davant Falcón. Un xut creuat a la xarxa en el minut 55. El Sabadell ha fet un pas enrere, però sempre ha tingut controlat el partit. L'Hèrcules ha intentat reaccionar amb els canvis, però no ha creat cap ocasió clara per empatar. Fins i tot ha estat molt més a prop el 3-1 en accions d'Arturo i el jove Pol que han substituït a Antonio Domínguez i Felipe. El conjunt arlequinat no ha patit gaire per conservar un triomf fonamental per continuar en la lluita en plena recta final de la primera volta. I més, fent un partidàs davant un Hèrcules que ha encaixat en 90 minuts els mateixos gols que en tots els anteriors desplaçaments aquesta temporada. Un mèrit afegit. Ara toca pensar en el Castelló.

FITXA TÈCNICA

Publicitat

Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Migue, Josu, Nico, Antonio Domínguez (Arturo, m. 74), Ángel Martínez, Edgar (Adri Euvas, m. 86), Felipe (Pol, m. 83) i Néstor Querol.

Hèrcules: Falcón; Juanjo Nieto, Adrián, Íñiguez, Samjuel, Fran Miranda (Juli, m. 79), Chechu, Diego, Emaná (Candela, m. 68), Carlos Martínez i Pol Roigé (Carlos Fernández, m. 74).

Àrbitre: Julio Fermin Leo Ollo, Comitè navarrés. Grogues: Nico, Aleix Coch, Arturo; Arián, Pol Roigé.

Gols: 1-0, min. 25: Antonio Domínguez 1-1, min. 34: Samuel; 2-1, min. 55: Néstor Querol.

Incidències: Creu Alta, 2.186 espectadors

Podeu trobar les reaccions de Toni Seligrat i el vestidor en aquest enllaç

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top