ESPORTS

Seligrat: “Hem fet el partit més complet de la temporada”

Seligrat donant ànims als seus jugadors durant el partit davant l'Hèrcules / lluís franco

El tècnic de Torrent, Toni Seligrat s’ha mostrat eufòric amb el treball de tots els jugadors i ha afirmat que “l’equip ha fet el partit més complet de la temporada”. En la mateixa línia Seligrat, ha comentat que “costen molt veure aquests partits a la Segona Divisió B”. El gran treball de tots els jugadors ha estat lloat per al tècnic després de remarcar que “avui no puc destacar a ningú. Els catorze jugadors que han jugat, han fet un treball excepcional”. L’entrenador arlequinat, però, només lamenta el gol encaixat perquè “davant d’un gran rival en el qual no li hem donat concessions, hem encaixat per una errada defensiva”. Seligrat, ha volgut donar encara més mèrit a la victòria en recordar que “hem generat fins a deu ocasions i els hem atacat de totes les maneres. Fins al dia d’avui ningú havia estat capaç de fer-los mal en transicions ràpides”.

Aquesta victòria no és fruit d’un partit, sinó que l’equip ja ve en bona línia, sense anar més lluny, el partit de la setmana passada a Lleida. Sobre aquest aspecte, Seligrat ha recordat que “l’equip ja va fer un bon partit a Lleida però vam marxar fotuts. Avui, però, ja no ens valia jugar bé sinó que necessitàvem la victòria davant la nostra parròquia”.

Antonio Domínguez: “Hem fet un gran partit contra un os dur”

L’autor del primer dels dos gols del CE Sabadell, Antonio Dominguez, s’ha mostrat eufòric pel treball de equip al llarg dels 90 minuts davant d’un rival molt complicat: “hem fet un gran partit contra un os dur”. Tanmateix, el golejador de Punta Umbría ha comentat que, tot i el gol, “el més important és que tot l’equip ens trobem bé i aquest vestidor és una gran família fet que ajuda als que juguem més avançats a tenir la confiança necessària”.

Podeu llegir la crònica del partit al següent enllaç

Comentaris
To Top