Publicitat
ESPORTS

El Sabadell guanya a Castelló i s'acosta al playoff (0-1)

L'equip arlequinat troba el premi a un sensacional primer temps

L'alegria d'Adri Cuevas després de marcar el gol/Lluís Franco

Gran pas endavant. El Sabadell més seriós de la temporada s'ha imposat amb tot mereixement al Nuevo Castalia amb un gol d'Adri Cuevas en el minut 73. Ha estat el premi, amb retard, a un primer temps extraordinari del conjunt arlequinat. A la segona ha patit més, però ha trobat l'efectivitat en el moment crucial. El playoff s'acosta.

El Sabadell no tradueix en el marcador la seva superioritat. Així es pot resumir la primera meitat a un Nuevo Castalia crispat amb el seu equip i l'entrenador David Gutiérrez, Guti. Transcorreguts només 27 segons, un xut de Felipe, molt semblant al del 0-1 a Lleida, l'ha aturat Álvaro Campos, el gran protagonista dels primers 45 minuts. Amb les seves intervencions ha mantingut viu al Castelló. En el minut 13 ha conjurat un u contra u davant Edgar Hernández després d'una perfecta assistència d'un estelar Felipe Sanchón. El de Gavà ha xutat sense convicció, li manca la confiança dels gols. El Sabadell ha perdonat massa en aquest primer tram del partit.

Mai s'ha produït la reacció local. De fet, Roberto només ha hagut de parar una falta llançada per l'exarlequinat Verdú al límit del descans. Tot el pes del joc l'ha portat un Sabadell que ha sortit amb el doble pivot Ángel Martínez-Adri Cuevas. La sensació de perill ha estat constant, com en una falta executada per Antonio Domínguez que s'ha enverinat i quasi sorprèn Álvaro Campos. Però ha faltat la pólvora d'altres partits per reflectir en l'electrònic les excel·lents prestacions arlequinades. El Castelló, acomiadat amb esbroncada del seu públic, ha sortit viu de la primera part.

A la represa, ha donat la sensació que el Castelló feia un pas endavant. Almenys ha posat més intensitat que en la primera part. Sense crear autèntic perill, s'ha acostat més a l'àrea de Roberto. El Sabadell ha perdut gas tot i mantenir el control del partit. Seligrat ha mogut la banqueta amb l'entrada d'Arturo i Gato per sacsejar una mica el joc del seu equip en atac. El gol -un premi amb retard al magnífic primer temps arlequinat- ha arribat en una acció de Felipe que ha rubricat Adri Cuevas per partida doble. El seu primer cop de cap l'ha rebutjat Álvaro Campos, però el segon intent ha estat inapel·lable. El primer gol d'Adri Cuevas aquesta temporada.

Poc després s'ha produït l'expulsió del local Satrústegui i semblava l'escenari ideal pel Sabadell. Però ha passat tot el contrari. El Castelló, amb 10, ha tancat als arlequinats, que han patit massa. Roberto ha hagut d'intervenir de manera decisiva un parell de vegades davant l'empenta d'un Castelló ferit. El partit s'ha fet molt llarg. En un contraatac de Néstor, Arturo ha tingut la sentència que ha evitat, un cop més, un estratosfèric Álvaro Campos. Els 6 minuts d'afegit han estat eterns, però el Sabadell ha pogut mantenir l'avantatge i sumar la tercera victòria fora de casa que el deixa a tres punts del playoff.

FITXA TÈCNICA
Castelló: Álvaro Campos; Rubén, Satrústegui, Gálvez, Verdú, Marc Castells, Hicham (Máyor, m. 71), Muguruza (J. Acevedo m. 71), Cubillas, Caballero i Kilian (Pedregosa, m. 78).

Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Migue, Josu (Valentín, m. 86), Ángel Martínez, Antonio Domínguez (Gato, m. 61), Adri Cuevas, Edgar (Arturo, m. 55), Felipe i Néstor.

Àrbitre: José Joaquin Gallego Gambín, Comitè murcià. Grogues: Caballero, Cubillas, Gálvez; Aleix Coch, Adri Cuevas, Arturo, Migue; Vermella: Satrústegui (per doble amonestació, m. 76)

Gol: 0-1 minut 73: Adri Cuevas.

Incidències: Nuevo Castalia. Uns 7 mil espectadors amb presència sabadellenca.

Podeu consultar les reaccions dels protagonistes en aquest enllaç

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top