ESPORTS

Seligrat: “És molt difícil guanyar a Castalia”

Seligrat donant instruccions al Nuevo Castalia/Ll. Franco

Alegria en el vestidor arlequinat després de la tercera victòria fora de casa aquesta temporada. El tècnic Toni Seligrat es mostrava molt satisfet.

“Cap rival havia marcat més d’un gol aquí i això demostra la dificultat de guanyar en aquest camp. Hem generat 8 ocasions i ells només 3”

“Amb 10 homes, el Castelló ha tingut més la pilota i havia d’arriscar. Ens ha faltat una mica de tranquil·litat per aguantar la pilota. Sabia que ens tocaria patir en algun moment del partit, però per fi hem mantingut la porteria a zero a fora per primera vegada, un fet molt important en aquesta categoria”.

“A la primera part hem estat superiors i l’equip ha creat ocasions suficients per avançar-se en el marcador. Ha faltat una mica d’encert”

“En els últims 10 partits només hem patit una derrota i l’equip ha transmès molt bones sensacions. Però hem de recordar que a la jornada 7 érem últims i alguns cantaven ‘Seligrat, vete ya‘. Queden 2 jornades per acabar l’any i hem de continuar en aquesta línia”.

Felipe Sanchón

“El Castelló té un gran equip i guanyar aquí és difícil. Hem demostrat ser superiors i s’ha pogut reflectir en el marcador. L’ambient? Esperem que aviat també el tinguem a la Creu Alta”.

Adri Cuevas

“Tenia moltes ganes de fer un gol i el més important és que ha servit per sumar els tres punts. Al vestidor hi ha un gran ambient i s’ha d’aprofitar aquesta bona dinàmica perquè la Creu Alta sigui un fortí

Podeu consultar la crònica del partit en aquest enllaç

Comentaris
To Top