Ciutat

Neix Ara Sabadell, format per persones desenganyades amb Podem

El partit és una escissió de membres de Podem desenganyats amb la direcció local del partit

Vidal, al centre, amb els diferents membres del partit / ÓSCAR ESPINOSA

El portaveu del cercle Podem Sabadell Decano, Ramon Vidal, ha presentat aquest matí el partit Ara Sabadell acompanyat d’una desena de persones. El nou partit neix del desencís dels membres del cercle amb la direcció local de Podem Sabadell, liderada per Marta Morell. De fet, els membres del partit que formaven part de la direcció local de Podem s’han donat de baixa d’aquest òrgan avui mateix. Tot i així, el cercle continuarà actiu i els seus membres no deixen de ser-ho.

El logo d’Ara Sabadell amb els colors de la ciutat i una cara amable / cedida

Ara Sabadell té les persones i el seu entorn com a eixos d’acció principals. El partit es va constituir oficialment dimarts passat, 4 de desembre, i aquest divendres escolliran els primers òrgans interns. Dimecres que ve, 19 de desembre, faran una votació per escollir els primers candidats. L’actual regidor d’Unitat pel Canvi, Ramon Vidal, ha anunciat que optarà a liderar el partit.

Entre els altres membres fundacionals del partit hi ha destacats membres del moviment veïnal com Marta Campoy, Antonio SosaEster Lopera o Francesc García.

Comentaris
To Top