Oci i cultura

La companyia sabadellenca AlGalliner torna en el seu 15è aniversari

Foto: Cedida

La companyia sabadellenca AlGalliner tornarà als escenaris després de dos anys de la seva última obra i de quatre que els seus membres no compartissin escenari. El retorn també coincideix amb el 15è aniversari de la companyia i tot i l’absència d’un dels seus membres, Xavier Salavert, els altres tres, Marc Rius, Òscar Castellví i Albert Gonzàlez, tornaran a trobar-se dalt de l’escenari després de representar ‘Els justos’ el 2014. 

La tornada als escenaris es farà amb l’obra ‘La nit just abans de Nadal’ d’Anthony Neilson a l’Espai Àgora de Sabadell, i comptarà amb la col·laboració de l’actriu Montse Folgado. Tal com explica Albert Gonzàlez, l’espectacle era ideal pel que buscaven ells “Era una obra ideal pel que buscàvem: repartiment curt, de Nadal i d’humor” puntualitza Gonzàlez.

L’obra s’estrenarà el divendres 21 de desembre, i seguirà el 22, el 23, el 27, el 28, el 29 i el 30 de desembre a l’Espai Àgora de Sabadell a les 21.30 h

El retorn de la companyia amb La nit just abans de Nadal, però, no s’allargarà més enllà d’aquests dies sobretot per la temàtica de la representació. Com afegeix Gonzàlez, “com que és temàtica nadalenca no ens plantegem fer-la fora d’aquestes dates”. Però els seus membres esperen poder repetir la tornada als escenaris de cara al 2019. Segons l’actor, sempre tenen projectes al cap, i tot i que explica que no tenen res en ferm, esperen que les agendes els permetin tornar-se a ajuntar.

Comentaris
To Top