Ciutat

La plaça del Doctor Robert acull el Parc de Nadal “Teixint Nadal”

Una nena juga al Parc de Nadal / Victòria Rovira

Des de fa tres anys, l’ajuntament de Sabadell organitza el Parc de Nadal a la plaça del Doctor Robert. Ahir, la regidora de Cultura, Montserrat Chacon, va fer l’acte inaugural. Des d’aquest dissabte fins al proper 4 de gener, els més menuts de la ciutat gaudiran d’un espai ple de diversió amb diferents tallers de manualitats, espectacles i diferents jocs.

L’espai Teixint Nadal té com a referència el passat tèxtil de la ciutat. “Tot l’espai s’inspira en l’estètica tèxtil de principis del segle XX, per exemple, a l’espai central tenim l’arbre dels desitjos que s’inspira en un teler”, explicava la Maria Ramírez, coordinadora de l’espai. Les vestimentes del personal també recorda a la indumentària de principis del segle XX.

“Pensem que cada infant de la nostra ciutat ha de gaudir d’aquestes festes per mitjà d’una proposta cultural de qualitat, pensada expressament per a ells”, explicava Chacon. El Teixint Nadal també arribarà a altres indrets de la ciutat, a les places del Pi i de la Creu de Barberà s’hi han plantejat 5 espectacles. Un ahir, un altre avui, i també els dies 29, 30 i 31.

Al llarg d’aquest cap de setmana, molts pares han apostat per aquesta activitat. “Està molt bé que hi hagi un espai així pensat per als nens”, explicava el Cristian, un pare que ha dut a les seves filles.

Punts destacats

Ahir, la inauguració va comptar amb l’actuació de la companyia Efimer, amb els espectacles “Traps” i “Lo Carrofil”. També van actuar Engruna Teatre i Sherezade Bardaji. El 28 se celebrarà la festa dels Sants Innocents amb la presència de La Llufi, enguany, centrada en la música. El 31 de desembre se celebrarà el Cap d’Any Infantil als tres espais – centre, plaça del Pi i La Creu de Barberà. A les 12 del migdia sonaran les campanades amb una festa popular posterior. El dia 4, per concloure el Parc de Nadal, es lliuraran els desitjos de l’arbre a l’Ambaixador dels Reis d’Orient.

Comentaris
To Top