Ciutat

L’Ambaixador reial arriba a Sabadell amb un record per als refugiats

L’Ambaixador reial arriba a Sabadell amb un record per als refugiats

L'Ambaixador reial, a la plaça del Doctor Robert / LLUÍS FRANCO

La plaça del Doctor Robert bullia d’excitació, i els nens i nenes pujaven a les tanques i al monument a Sallarès i Pla. L’Ambaixador reial acabava d’arribar a Sabadell des de l’Orient, portant als més petits la promesa de regals i desitjos complerts. Tot això, però, subordinat a unes condicions: “us demano que sigueu gent honesta, responsable i acollidora, que doneu un cop de mà a qui ho necessiti, siguin els vostres veïns o les persones que vénen de molt lluny”, ha dit l’ambaixador als sabadellencs reunits per rebre’l.

“Només si donem el millor podrem esperar el millor”, ha continuat, lluint al sol la seva llarga barba blanca i la seva túnica blava. Aquest any, l’ambaixador ha arribat a Sabadell en un autobús antic, acompanyat de nou ajudants, entre carters i patges. “Cada any tinc més i més feina, però tenia ja moltes ganes de tornar a aquesta ciutat”, ha confessat, abans de terminar el seu discurs amb un “visca Sabadell!” ben fort.

Recollida de cartes

En acabar la seva intervenció -i després de saludar als infants que l’esperaven amb delit, alguns fins i tot amb les cartes a la mà-, l’ambaixador s’ha retirat a descansar. A partir de les 17.30h d’aquesta tarda, rebrà les missives als Reis d’Orient des dels Jardinets de la Caixa, davant del Mercat Central. L’espai de la Fundació 1859 Caixa Sabadell l’acollirà durant més d’una setmana, fins al 4 de gener.

El patge reial recollirà les cartes amb els desitjos de Nadal de tots els nens i nenes de Sabadell que s’hi apropin. L’horari serà el següent:

  • Del 26 al 28 de desembre: de 17:30h a 19:30h
  • Del 29 de desembre a l’1 de gener: de 12:00h a 13:30h
  • Del 2 al 4 de gener: de 17:30h a 20:30h
Comentaris
To Top