Oci i cultura

L’ambaixador dels Reis d’Orient s’instal·larà aquest any als Jardinets

El Campament Reial de 2017, situat al Racó del Campanar / LLUÍS FRANCO

El Campament Reial canvia d’ubicació: ja va passar de la plaça del Gas al Racó del Campanar l’any passat, i en l’edició d’enguany es trasllada als Jardinets de la Caixa. L’espai de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 acollirà l’ambaixador dels Reis d’Orient durant més d’una setmana, entre el 26 de desembre i el 4 gener.

El patge reial recollirà les cartes amb els desitjos de Nadal de tots els nens i nenes de Sabadell que s’hi apropin. L’horari serà el següent:

  • Del 26 al 28 de desembre: de 17:30h a 19:30h
  • Del 29 de desembre a l’1 de gener: de 12:00h a 13:30h
  • Del 2 al 4 de gener: de 17:30h a 20:30h

Per altra banda, del 2 al 4 de gener la Masia de Can Deu -també coneguda com l’Espai Natura de la fundació- acollirà un Casal de Nadal per a nens d’entre 4 i 12 anys. Allà hi organitzaran activitats i tallers relacionats amb la vida al camp, la granja, l’hort i les celebracions de Nadal. Tots dos anuncis els han fet avui al balanç que la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 ha ofert amb motiu del seu 5é aniversari.

Comentaris
To Top