Ciutat

Les carrosses de la Cavalcada es podran veure des d’avui al Vapor Reial

Les carrosses de la Cavalcada es podran veure des d’avui a Fira Sabadell

Els transportistes carreguen amb les cartes per depositar-les al transportador a Orient / VICTÒRIA ROVIRA

Les carrosses que utilitzaran Ses Majestats per recórrer Sabadell en la Cavalcada aquest diumenge 5 de gener a la tarda estaran exposades al públic aquest 3 i 4 de gener, de 17h a 20:30h, a Fira Sabadell. Tant aquest dijous 3 com aquest divendres 4 de gener es faran visites al Vapor Reial per tal que els infants i els familiars puguin visitar les instal·lacions on els obrers de la ciutat treballen per ajudar els Reis i posar-ho tot a punt per la seva arribada a la ciutat.

A banda, també s’exposaran les novetats previstes a la Cavalcada que es celebrarà el pròxim dissabte. Entre algunes d’aquestes novetats hi ha les 3 noves carrosses que lluiran els 3 reis mags aquest any, cada una amb una temàtica diferent passant per l’aire, terra i mar.

Un grup d’obrers i obreres sabadellencs acompanyaran el públic en un recorregut per l’interior del vapor, al llarg del qual els visitants podran veure les Carrosses Reials de prop i adonar-se de la feinada que suposa tenir-ho tot a punt.

La Cavalcada, de sud a nord

La cavalcada arrencarà aquest dissabte a les 18.00h des de la plaça de la Creu de Barberà, i recorrerà Sabadell de sud a nord. A les 17:30h, l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, rebrà els Reis al punt d’inici.

Comentaris
To Top