Ciutat

La Creu Roja fa una crida per tal de rebre roba d’abric d’home

La furgoneta de la Creu Roja / Cedida

Aquests dies la Creu Roja fa una crida per rebre donacions de roba d’hivern per a homes, ja que aquests són gairebé nou de cada deu persones ateses. Amb les baixes temperatures, els membres de l’entitat estan sortint al carrer més del que és habitual i a les persones sense sostre els fa falta roba d’abrigar. Jerseis, jaquetes i anoracs molt gruixuts són especialment les peces més necessitades, i no tantes mantes, ja que aquests dies n’han anat rebent a bon ritme.

El passat 1 de desembre es va posar en marxa l’Operació Fred a Sabadell. Des d’aleshores, la Creu Roja ha atès unes 13 persones en cadascuna de les sis sortides que ha fet fins ara, l’última aquest dimecres a la nit. Majoritàriament atenen homes que dormen al ras i no tenen per què ser sempre els mateixos, ja que des de l’organització expliquen que es tracta d’un col·lectiu amb un alt índex de mobilitat.

Des de l’entitat estan pendents de l’evolució meteorològica i en els propers dies preveuen fer més sortides per les baixes temperatures que s’esperen.

Comentaris
To Top