Diners

La sabadellenca Sara Rué, nova presidenta de la Jove Cambra Internacional de Catalunya

Rué, al centre, amb la nova junta de l'associació / CEDIDA

Aquesta cap de setmana Sara Rué ha pres possessió de la presidència de la Jove Cambra Internacional de Catalunya (JCI) en un acte celebrat a Sabadell. Rué, sabadellenca de 25 anys, substitueix Míriam València amb la intenció que l’entitat tingui més pes entre els joves i millori la seva comunicació. Es tracta d’un càrrec que es renova anualment i Sara Rué s’ha convertit en la presidenta més jove de l’entitat.

En el territori català hi ha un total de vuit Joves Cambres de Catalunya, i des de l’entitat destaquen que aquest any totes estaran presidides per dones. El 2015 Rué va presidir la secció sabadellenca de la cambra i aquest 2018 ha estat vicepresidenta de la secció catalana.

La sabadellenca és llicenciada en Criminologia i Educació Social, té un màster en dones i gènere i un altre en gestió d’esdeveniments.

Què és la Jove Cambra?

La JCI és una associació sense ànim de lucre que pretén “canalitzar les idees dels joves amb inquietuds a través de projectes de desenvolupament social, econòmic i cultural a nivell local, nacional i internacional”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top