Esports

Maica Garcia: “Estem una mica nervioses per començar”

Aquest dijous el Club Natació Sabadell iniciarà el camí cap a la cinquena Copa d’Europa davant l’amfitrió del grup l’Olympia de Kosice (19.30 h). Les sabadellenques, enquadrades en el grup de la mort, s’hauran de veure les cares amb el Rapallo Nuoto, finalista de la Copa d’Itàlia (divendres 10 hores), el Dunaujvaros hongarès, campió de la Supercopa d’Europa (divendres 18 hores) i el Vouliagmeni grec (dissabte 18 hores). Aquests últims rivals són els veritables rivals que es jugaran amb el CN Sabadell l’accés als quarts de final de la competició europea.

La boia sabadellenca Maica Garcia va comentar que “estem una mica nervioses, desitjant que començi la fase”. Després de gairebé cinc mesos de molta preparació la waterpolista del CN Sabadell afirma que “és el millor moment del que portem de temporada” després d’enfrontar-se a Sant Andreu i Mataró, dos dels rivals més potentns de la Lliga Premaat: “ens han anat bé per veure aquells petits errors que hem de minimitzar”.

Pel que fa a l’ordre dels partits, la quatre vegades campiona d’Europa no veu amb mals ulls aquest inici de menys a més començant amb el Kosice abans dels duels contra hongareses i gregues: “no està gens malament tot i que jugar dos partits en un mateix dia no és gaire professional”, fent referència al doble duel amb tan sols sis hores de diferència davant el Rapallo i el Dunaujvaros. Tot i això, Garcia no ho vol fer servir d’excusa en afirmar que “tenir un equip que físicament està molt ben preparat. Totes les jugadores estan preparades per jugar”.

Vouliagmeni o Dunaujvaros

Gregues i hongareses són les dues proves de foc per a les waterpolistes de David Palma. L’enorme talent d’unes i altres fa que Maica no es decanti per unes o altres: “el Vouliagmeni té una defensa molt estable, són molt regulars i en canvi el Dunaujvaros et pot canviar el partit amb un moment”, reconeix Garcia.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top