Oci i cultura

Kazy Lambist, Delaporte i Joe Crepúsculo, entre les primeres confirmacions a l’Embassa’t 2019

L’onzena edició del festival Embassa’t va mostrant algunes de les seves cartes. Els organitzadors de l’esdeveniment musical que marca l’inici de l’estiu a Sabadell i al Vallès han anunciat els primers noms de la cita d’enguany, que tindrà lloc el 14 i 15 de juny a la Bassa de Sant Oleguer.

Pel que fa a grups internacionals, lidera la llista d’aquestes primeres confirmacions el francès Kazy Lambist, àlies d’Arthur Dubreucq. De 25 anys i natural de Montpellier, el jove i el seu grup actuaran per primera vegada al territori català. Pop sofisticat i electrònica suau que combina els aires retro amb una onada futurista és l’oferta que portarà a l’Embassa’t.

Els dos següents grups confirmats venen de ​Madrid​: el duo Delaporte i el trio femení ​Cariño, dues de les revelacions més sonades de l’escena pop espanyola. Els dos conjunts s’apropen a aquest gènere musical amb un estil propi. Els primers ho fan absorbint influències del trap i el soul -després del seu hit Un jardín, presentaran el seu primer disc, Como anoche, que sortirà l’1 de febrer-, mentre que les segones ho mariden amb guitarra i electrònica sintètica: presentaran el seu treball Movidas.

L’escena catalana l’encapçala el veterà ​Joe Crepúsculo​, que acaba de publicar un recopilatori atípic de la seva obra batejat 10. El segueixen ​Ferran Palau amb el seu disc Blanc i ​Clara Peya amb Estómac. Segueixen les confirmacions amb Germà Aire​, Carla i els ​Cala Vento, que faran el seu primer concert a Catalunya amb el nou disc, Canciones de sobra, al festival.

La vessant electrònica, de moment la lidera ​Lasers. El grup barceloní que després de cinc anys de silenci tornen als escenaris. Des de l’organització, però, anuncien que “ben aviat” donaran a conèixer més noms i detalls d’aquest Embassa’t 2019. Les entrades anticipades ja estan disponibles a un preu de 37 euros, i es poden adquirir a través de la pàgina web del festival.

Comentaris
To Top