Vallès

Santa Perpètua adverteix que l’arribada d’Amazon a Barberà pot col·lapsar la B-140

Un centre logístic d'Amazon, a San Fernando de Henares / CEDIDA

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda considera que la implantació d’un nou centre logístic d’Amazon a Barberà del Vallès, a tocar del polígon sabadellenc de Can Roqueta, suposarà greus problemes de mobilitat en aquesta zona del Vallès Occidental.

El consistori acusa la Generalitat de no haver respectat les previsions del Pla Territorial Metropolità pel que fa a la B-140 i alerta que la posada en marxa d’aquesta instal·lació “augmentarà el trànsit de vehicles pesants i dificultarà les funcions d’enllaç i de connexió” d’aquesta via.

Alhora avisa que també es col·lapsarà l’actual enllaç amb l’AP-7. En aquesta línia Santa Perpètua ha reclamat als governs de Sabadell i Barberà informació sobre les actuacions que s’estan fent a Can Roqueta i les llicències per al desenvolupament d’aquesta activitat.

Santa Perpètua considera que no respectar les previsions del Pla Territorial Metropolità ni disposar dels informes preceptius de la mobilitat generada “donaria peu a considerar la nul·litat de les actuacions que s’estan realitzant” a la zona on s’ha d’instal·lar el nou centre logístic d’Amazon.

Amazon ha llogat una plataforma logística de més de 51.000 metres quadrats a Barberà del Vallès. Les obres del nou centre ja s’han iniciat. La previsió és que esdevingui el segon centre més gran de tot el territori català per darrera del que la companyia té al polígon Mas Blau del Prat i que disposa d’una superfície de 63.000 metres quadrats.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top