Ciutat

Zoom: Ciutat de xemeneies

Sense fum, però omnipresents; les xemeneies de Sabadell són inseparables de la fisonomia de la ciutat. Es compten per dotzenes a casa nostra, i n’hi ha de tot tipus. Altes i espigades, baixetes i robustes, petites i gruixudes, escapçades, sense base, hexagonals, rodones… Veure-les totes és recorrer la ciutat sencera. Amb moltes fàbriques enderrocades, avui les podem trobar al bell mig de parcs, edificis, escoles i places. Avui us en posem uns quants exemples:

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top