ESPORTS

El Sabadell s’encalla davant l’Atlètic Balears (0-0)

El conjunt arlequinat torna a ensopegar a la Creu Alta

Arturo continua sense veure porteria a casa/Ll. Franco

Sense premi. El Sabadell ha millorat les prestacions del Mini, però no ha estat capaç de superar l’Atlètic Balears a la Creu Alta i s’encalla en la zona mitjana de la taula. En un partit de màxima igualtat i alternatives, les millors ocasions han estat pels arlequinats, però un cop més ha mancat encert en els últims metres.

Hi ha hagut novetats a l’onze. No podem parlar de revolució, però un fix com l’Ángel Martínez ha començat a la banqueta i Nico h ocupat el seu lloc al mig del camp. També s’ha produït el debut de Fernando Pajarero en l’eix de la defensa. Kiko Ramírez ha apostat per un 4-1-3-2 amb Antonio Domínguez més per dins i Felipe escorat a banda dreta. Li ha costat al Sabadell agafar ritme. Fins i tot s’ha vist sorprès en els primers minuts amb accions individuals del visitant Samu, que ha portat de corcoll la defensa arlequinada amb la seva habilitat. Roberto hi ha hagut d’intervenir dues vegades en xuts de Fullana i Samu. L’Atlètic Balears no passava angúnies i se sentia còmode.

La igualtat de forces ha estat la tònica a la primera meitat. El conjunt arlequinat no ha trobat la fórmula per trencar el bon dispositiu defensiu illenc. Amb prou feines ha creat perill. Només en la recta final, Arturo ha disposat d’una pilota a l’espai i ha provat una vaselina que s’ha perdut per sobre del travesser.

El Sabadell ha sortit amb una marxa més a la represa i ha gaudit d’una immillorable oportunitat per avançar-se. Després d’una centrada de Felipe i una sortida en fals de Carl, el primer intent de Nico l’ha rebutjat el porter rectificant la seva errada i la posterior rematada de Néstor, amb tot a favor, ha sortit fora de manera increïble. Aquesta acció ha animat la grada i el Sabadell ha protagonitzat els millors minuts aprofitant que el quadre de Manix Mandiola també ha fet un clar pas enrere. Arturo ha pogut estrenar-se com a golejador a la Creu Alta en una rematada de cap en planxa, però ha trobat l’excel·lent resposta de Carl.

Amb el pas dels minuts, s’ha obert el partit i l’Atlètic Balears, en els seus contracops, també ha donat un parell d’ensurts, sobretot amb la sortida del seu pitxitxi Nuha Marong. El matx s’ha convertit en un duel al sol, a l’espera de qui desenfundava abans. Finalment no ho ha fet ningú. Matx nul i el Sabadell queda enganxat a la zona mitja de la taula amb 30 punts, molt lluny dels llocs de privilegi.

FITXA TÈCNICA

Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Migue, Pajarero, Josu, Nico, Antonio Domínguez, Adri Cuevas (Pedro Capó, m. 84), Arturo (Edgar, m. 78), Felipe (Pol, m. 65) i Néstor.

At. Balears: Carl; Kike, Peris, Vallori, Álvaro, Villapalos, Canario (Hugo, m. 74), Yelko (Nuha, m. 60), De la Espada (Adrián, m. 69), Fullana i Samu.

Àrbitre: Jorge Díaz Escudero, Comitè murcià. Grogues: Josu, Néstor; Peris, Canario, Adrián.

Incidències: 2.218 espectadors a la Creu Alta.

Podeu llegir les reaccions de Kiko Ramírez i els protagonistes en aquest enllaç

Comentaris
To Top