ESPORTS

Kiko Ramírez: “És un bon punt”

Kiko Ramírez donant instruccions als seus jugadors / lluís franco

Les reaccions del tècnic arlequinat Kiko Ramírez després de l’empat aconseguit davant l’Atlètic Balears (0-0).

Ramírez ha volgut destacar en primer lloc l’enorme treball defensiu que ha fet l’equip aconseguint “tallar l’hemorràgia” i recuperar “l’equilibri” després de la desfeta del Mini davant d’un conjunt balear “en un gran estat de forma”. Respecte als mèrits d’uns i altres, l’entrenador arlequinat ha comentat que “el resultat és just” perquè els dos equips “hem tingut ocasions per guanyar”. Tanmateix Ramírez ha parlat d’un partit de “molta intensitat i d’un gran nivell tàctic” en el qual una errada “et podia costar el partit”. Tot i reconèixer que l’equip tampoc ha fet un futbol molt vistós, fruit també del sistema utilitzat pels balears amb un joc força rocós i travat, ha destacat les ocasions de l’equip que, tot i malbaratar-ne algunes de força clares com la de Néstor, ha arribat a l’àrea visitant.

Què li ha faltat a l’equip
Pensant amb clau de futur i amb la mirada posada en el següent duel davant l’Ontinyent, Ramírez ha afirmat que continua “buscant un equip equilibrat que cregui en la idea. Els jugadors necessiten alliberar-se i, a partir, d’aquí, començarem a créixer convertint-nos en equip rocós i agressiu que no generi ocasions al contrari”. Aquest “bon punt”, segons ha comentat Ramírez, “s’haurà de fer bo a Ontinyent”.

M’he sentit molt còmode

Una de les sorpreses de l’11, ha estat el debut del defensa central Fernando Pajarero. El jugador arlequinat ha comentat que s’ha sentit molt còmode davant d’un equip “que ajuntava molt les línies i dificultava el nostre joc”. Tanmateix, però, ha reconegut que “haig de recuperar la forma després de la lesió als isquiotibials de fa dos mesos”. Respecte al joc de l’equip, Pajarero ha explicat que “sense fer un gran futbol, hem tingut l’ocasió més clara per endur-nos els tres punts”. Sobre aquesta jugada de Néstor ha dit que “no ens hem d’alarmar, els gols arribaran”.

Podeu llegir la crònica del partit en el següent enllaç

Comentaris
To Top