Ciutat

Rebuig cap a l’agressió sexual de Can Feu

El col·lectiu feminista Justa Revolta, el Moviment Popular de Sabadell i els CDR han convocat una ma mobilització per aquest dilluns, en rebuig de l’agressió sexual patida per una jove de 18 anys al barri de Can Feu. Així mateix, l’Ajuntament i els diferents grups polítics del consistori, com diferents entitats de la ciutat han expressat la seva condemna a l’agressió, i han mostrat el seu suport cap a la jove.

“Cap agressió sense resposta”, assegurava l’alcalde Maties Serracant a través del seu compte de Twitter. L’alcalde ha mostrat la voluntat de l’Ajuntament en acompanyar i donar el suport a la víctima.

El segon tinent d’alcalde, Juli Fernàndez, també ha mostrat el seu suport a la víctima i ha convidat a mantenir-se “ferms” front la violència masclista i les agressions sexuals. “Volem un Sabadell on viure tranquil·les”, deia Fernàndez.

El primer Tinent d’alcalde, Joan Berlanga, s’ha mostrat indignat amb els fets i ha explicat que combatre la violència masclista era un deure “urgent”. “Acabar amb la violència masclista i les seves causes és un deure col·lectiu urgent”, assegurava.

“Si ens toquen a una, ens toquen a totes”, expressava Marisol Martínez al seu compte de Twitter. L’alcaldable de Guanyem i tercera tinent d’alcalde, ha assegurat què Sabadell “ha de ser un exemple de fermesa contra la violència masclista”.

“La lluita contra el masclisme no ha de tenir treva”, assegurava l’alcaldable de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró. La també diputada al Congrés dels Diputats ha apuntat a la sentència de la manada i ha assegurat què ha deixat “orfes a les dones”.

El portaveu de Ciutadans, Adrián Hernández, ha condemnat l’agressió sexual i espera que la justícia actuï.

L’alcaldable del PSC, Marta Farrés, també ha mostrat el seu suport a la víctima i ha condemnat els fets. “Davant d’aquesta agressió sexual, tot el suport a la noia i, que recaigui tot el pes de la llei sobre els culpables”, deia Farrés a Twitter.

Comentaris
To Top