Publicitat
Ciutat

Sis persones detingudes per una violació múltiple

Sis persones han estat detingudes per una agressió sexual al barri de Can Feu

La Policia Municipal tapia la nau / X.O

Sis persones han estat detingudes aquest diumenge al matí, després d’haver violat a una jove de 18 anys en una nau abandonada al carrer dels Germans Farguell del barri de Can Feu. Els Mossos d’Esquadra han confirmat al D.S. que hi ha una denúncia per agressió sexual i que s’ha obert una investigació per esclarir els fets.

La jove va ser agredida a la nau, que actualment es trobava ocupada. Es desconeix com va acabar allà, però a l’interior va ser agredida per almenys tres persones, mentre que els altres tres van presenciar els fets, però no van fer res per impedir-ho. La jove va marxar pel seu propi peu de la nau i va ser perseguida per un d’ells. Una parella la va recollir en la fugida i la va portar a la seu de la Policia Municipal, des d’on va ser derivada al Parc Taulí. Els sis ocupants de la nau van ser detinguts poca estona després per la Policia Municipal de Sabadell.

Els Mossos d’Esquadra, s’estan fent càrrec de la investigació i estan intentant reconstruir els fets i investigant el grau de participació i autoria de les persones detingudes.

 Nau ocupada

El lloc on s’ha produït l’agressió és una nau abandonada del carrer dels Germans Farguell, al barri de Can Feu. L’edifici està situat en ple polígon industrial i, molt aprop del Centre d’Estudis Jaume Viladoms, una zona que durant el cap de setmana i les nits, està quasi desèrtic, exceptuant alguns locals de musics, que desconeixien si la nau estava ocupada. El passat 21 de gener, els bombers van apagar un foc que es va produir arran d’una foguera descontrolada. Aquell dia hi havia 8 persones a l’interior i totes van sortir il·leses.

L’ajuntament de Sabadell ha confirmat els fets a través de Twitter i ha mostrat el seu rebuig cap a l’agressió. El consistori oferirà suport a la jove agredida a través del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), i demana respecte a la privacitat de la víctima. 

El MPS convoca una mobilització

El Moviment Popular de Sabadell també ha mostrat el seu rebuig per l’agressió sexual i anuncia que hi haurà mobilitzacions. El col·lectiu Justa Revolta ha convocat una concentració de suport a la noia agredida demà a les 19.00 h, a la plaça de Sant Roc. 

Pel seu cantó, el Col·legi d’Advocats de Sabadell ha ofert el seus serveis a través de la Comissió de Violència de Gènere i Igualtat.

Publicitat
Comentaris
To Top