Ciutat

Una foguera es descontrola en una nau abandonada amb vuit persones a dins

La nau abandonada on s'ha originat l'incendi / Google Maps

Aquesta nit de dilluns s’ha produït un incendi a l’interior d’una nau abandonada entre els carrers dels Germans Farguell i Ali Bei, a Can Feu, que els bombers han apagat ràpidament. El foc s’ha iniciat per una foguera que s’ha descontrolat cap a les 23:30h. En el moment de l’incendi hi havia vuit persones dintre la nau.

Tot i la foguera, no hi ha hagut ferits ni s’ha hagut d’atendre ningú per inhalació de fum. En les tasques d’extició hi han intervingut tres dotacions de bombers, una unitat dels cos de Mossos d’Esquadra i una unitat de Policia Municipal.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top