Ciutat

En portada: NO

La presumpta violació múltiple que va tenir lloc a Can Feu el passat diumenge ha remogut consciències. Unes 4.000 persones es van aplegar a la plaça Sant Roc per condemnar els fets. Us expliquem en l’edició de demà detalladament què va passar a la fàbrica abandonada.

Destaquem també que el sabadellenc Lluís Rivera, fundador de l’empresa In Extremis, i Laura Pedro s’emporten el premi Goya als millors efectes especials per la pel·lícula ‘Superlópez’. Una notícia que arriba una setmana després que rebi el premi Gaudí.

A portada també apareix l’entrevista a Antoni Maria Brunet, l’actual president de la Cambra de Comerç de Sabadell, que no es presentarà a la reelecció als comicis de la institució.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top