Ciutat

La víctima de la violació múltiple va anar a la fàbrica contra la seva voluntat

Els primers indicis dels Mossos d’Esquadra, als quals ha accedit D.S., apunten que la noia “no va arribar de manera voluntària”

La víctima de la pressumpta agressió sexual que va tenir lloc la matinada d’aquest diumenge a una fàbrica ocupada de Can Feu va ser traslladada fins al lloc dels fets contra la seva voluntat. Els primers indicis dels Mossos d’Esquadra, als quals ha accedit D.S., apunten que la dona –de 18 anys i de nacionalitat espanyola– “no va arribar de manera voluntària” a la nau abandonada al carrer dels Germans Farguell.

La víctima va prestar una primera declaració davant la Policia Municipal el diumenge i és previsible que en realitzi una segona en les properes hores. Fonts dels Mossos d’Esquadra apunten que hi ha possibilitats que properament es realitzi una ronda de reconeixement pels jutjats per part de la víctima de l’agressió sexual, amb la finalitat d’identificar-ne els autors.

Els okupes de Can Feu feia mesos que tenien problemes amb els veïns

La policia catalana ha informat que en transcurs d’aquest dilluns els autors romandran als calabossos de la seu central de l’Àrea Bàsica Policial de Sabadell, situada a la carretera de Prats de Lluçanès, i que no passaran a disposició judicial. Mentrestant, el cos policial català està realitzant inspeccions oculars i identificació de proves en el lloc dels fets.

Tenien fitxa policial

Aquest diari ha pogut saber que els detinguts per l’agressió sexual són sis persones, totes elles comptaven amb una fitxa policial oberta, bé fos per una identificació puntual o per la seva participació en un fet delicitiu.

Són d’origen magrebí i majors d’edat (entre els 21 i 53 anys). Els Mossos d’Esquadra estan realitzant una reconstrucció i també el seu grau d’implicació en els fets, després de constatar que “hi havia persones que van realitzar l’acte i d’altres que es trobaven en el mateix lloc i podrien no haver-hi participat directament”. En tot cas, les primeres investigacions apunten que per a consumar el fet delicitiu s’hauria fet ús de violència.

Què va passar?

A les 7:40 hores del diumenge, la Policia Municipal va rebre un avís per una suposada agressió sexual a una fàbrica abandonada de Can Feu. Per motius que encara es desconeixen, la víctima va ser traslladada al lloc i posteriorment hauria patit una violació per part de diversos agressors.

El lloc de l’agressió és una nau abandonada del carrer dels Germans Farguell, al barri de Can Feu. L’edifici està situat en ple polígon industrial i, molt aprop del Centre d’Estudis Jaume Viladoms, una zona que durant el cap de setmana i les nits, està quasi desèrtic, exceptuant alguns locals de música. Els veïns han explicat a aquest diari que era un lloc conflictiu i que havien patit robatoris per part dels ocupes.

Els indicis apunten que la noia va ser agredida per tres persones, mentre que els altres tres –també detinguts– van presenciar els fets. Després de l’agressió, una parella la va recollir en la fugida i la va portar a la seu de la Policia Municipal, des d’on va ser derivada al Parc Taulí.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top