Ciutat

Vuitè detingut per la violació múltiple de Can Feu

Segons ha pogut saber D.S. de fonts policials, es tractaria d’un germà dels set arrestats per la violació múltiple

Segons ha pogut saber D.S. de fonts policials, es tractaria d'un germà dels set arrestats per la violació múltiple

Els Mossos d’Esquadra han detingut una vuitena persona per la seva suposada implicació en l’agressió sexual del passat diumenge. Segons ha pogut saber D.S. de fonts policials, es tractaria d’un germà dels set arrestats per la violació múltiple. L’individu ha decidit entregar-se després de conèixer que els cossos policials el cercaven per la seva participació en els fets.

L’home, que és el vuitè encausat en els fets, s’ha entregat a la Policia Municipal de Sabadell aquest vespre i després ha passat a disposició dels Mossos d’Esquadra. Fonts properes a la investigació ja havien assenyalat que es podrien produir noves detencions a mida que es reconstruien els fets, es recollien proves i es comptava amb una segona inspecció per part de la víctima, una jove de 18 anys de Sabadell.

La detenció s’ha produït el mateix dia en què han tingut lloc justament el dia en el qual han declarat els fins ara set investigats davant del Jutjat d’Instrucció número 2 de Sabadell. El jutge ha decidit mantenir l’arrest dels detinguts fins dijous a les 11 del matí. Per tant, no havia dictaminat cap presó preventiva ni alliberament per cap dels set arrestats.

Una sucursal bancària abandonada, l’escenari de la violació de diumenge

La jornada judicial ha estat especialment intensa: un desplegament des de les nou del matí fins entrada la nit que ha constat de diverses rodes de reconeixement pel matí i declaracions de testimonis i arrestats per la tarda. Tot amb l’objectiu de definir el grau d’implicació de cadascun dels detinguts, un dels punts a dilucidar després que la víctima declarés en primer terme que hi hauria tres participants directes i altres persones que haurien presenciat l’acció sense evitar-la.

Les restes biològiques, clau

La roda d’identificacions duta a terme en seu judicial aquest dimecres contribuirà a treure part de l’entrellat al voltant de l’agressió sexual. Així mateix, s’està pendent d’una troballa considerada clau pels Mossos: unes restes biològiques que es va trobar tant en el mateix lloc dels fets com en el mateix cos de la víctima. El seu conjunt s’està investigant i servirà per tancar la implicació de cadascun dels arrestats.

Els Mossos troben proves biològiques al lloc de l’agressió sexual

Comentaris
To Top