Publicitat
ESPORTS

Kiko Ramírez: "Hem de canviar, no podem encaixar gols tan fàcilment"

Kiko Ramírez ha lamentat les errades defensives/Ll. Franco

El tècnic arlequinat, Kiko Ramírez, no ha buscat excuses a la derrota encaixada pel seu equip a El Clariano (3-1). "Hem merescut perdre. Si el que va passar al Mini Estadi es podia considerar un accident, quan passa per segona vegada ja no ho és. No podem encaixar gols amb tanta facilitat perquè marcar fora de casa és molt difícil en aquesta categoria. Les dues vegades ens hem avançat en el marcador i el rival ha remuntat amb massa facilitat".

Ramírez diu que toca "fer autocrítica tots plegats. No puc assenyalar a ningú perquè això és responsabilitat meva. Haurem de moure coses perquè la màquina funcioni millor. L'equip no ha rendit bé. Ens han fet molt mal en pilotes laterals i el penal ha estat còmic. Tampoc hem tingut les idees clares", ha subratllat.

La situació es complica i ara el Sabadell es troba a només 4 punts de la zona de perill. "Els equips de la zona baixa sumen punts i està tot i les diferències són escasses. Hem de buscar solucions i en això treballarem durant la setmana".

També el vestidor estava molt decebut. L'autor del gol, Pol Ballesteros, ha dit que "a la primera meitat hem estat bé amb pilota, però després de l'empat ells han estat millor. Hem de millorar. Perill a prop? Només podem anar partit a partit, davant el Vila-real B ha de ser com una final per nosaltres".

Les cares de president Esteve Calzada i el director esportiu Jose Manzanera eren un poema en abandonar El Clariano, un estadi que no ha estat propici pel Sabadell com altres temporades.

Podeu llegir la crònica del partit en aquest enllaç

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top