Esports

Un trist Sabadell cau a Ontinyent i es complica la vida (3-1)

L'equip arlequinat ofereix la seva pitjor versió a El Clariano

El gol del jove Pol Ballesteros a l'inici ha estat insuficient/Ll Franco

Decebedor. El Sabadell ha encaixat a Ontinyent la quarta derrota consecutiva fora de casa després d'oferir una trista imatge, sobretot a la segona part, i cau en una incòmode situació, a només 4 punts de la zona de perill. La fragilitat defensiva ha tornat a ser desesperant, deixant en anècdota el gol inicial de Pol Ballesteros.

Finalment no s'ha produït el debut de central argentí Mariano Konky, qui no va notar unes petites molèsties físiques en la sessió de dissabte i Kiko Ramírez no ha volgut arriscar. Nico ha tornat a l'eix de la defensa fent parella amb Fernando Pajarero i Ángel Martínez ha recuperat la seva posició de pivot després de la suplència de la jornada anterior. Al davant, Pol Ballesteros ha estat l'escollit en lloc de Felipe Sanchón. I precisament el jove jugador arlequinat ha estat protagonista ben aviat. En un bon contracop, Arturo ha fet una assistència perfecta que Pol ha aprofitat amb un xut creuat de primera per superar l'exarlequinat Carles Craviotto. El 0-1 davant un rival tocat i amb molts problemes ofensius aquesta temporada semblava un escenari idoni pel Sabadell.

Però va passar al Mini Estadi fa 15 dies, l'avantatge ha durat molt poc. Exactament 7 minuts. Una acció desafortunada de Roberto ha acabat amb penal sobre Roberto Torres que Soler ha convertit en l'empat. El Sabadell ha perdut el control del partit i després d'un ensurt que ha resolt Roberto, el porter canari res ha pogut fer davant un cop de cap creuat de Juanan, qui ha rematat tot sol dins de l'àrea petita. Una gravíssima errada defensiva. Una més en aquesta pèssima trajectòria en gols encaixats.

A la represa, lluny de produir-se la reacció arlequinada, l'Ontinyent, amb molta més intensitat, s'ha fet amo del mig camp i ha mostrat una superioritat absoluta davant un trist Sabadell que s'ha convertit en una caricatura d'equip. Irreconeixible. El pal ha evitat el 3-1 en una rematada de Tito Malagón que sí que ha arribat en el minut 72 en un cop de cap inapel·lable del golejador local David Torres. El sistema defensiu arlequinat ha tornat a fer aigües.

Malgrat els canvis de Kiko Ramírez -han entrat Edgar, David Acedo i Cobo-, el Sabadell mai ha donat sensació de perill. Fins i tot el públic local, que no veia un triomf tan clar a casa des de la temporada passada, ha celebrat amb 'olés' algunes accions dels seus jugadors en la tornada a El Clariano després de superar una greu situació institucional. Els problemes, esportius, són ara per un Sabadell que s'acomiada de qualsevol somni de playoff i haurà de lluitar per evitar una situació encara més delicada. Queda a només 4 punts de la zona de perill i diumenge visita la Creu Alta el líder Vila-real B. En alerta.

Fitxa tècnica

Publicitat

Ontinyent: Craviotto; Soler, Fuster, Enrique, Julen, Felip, Zarzo (Fran Machado m. 73), Juanan, Roberto Torres, Javi Llor (Tarih, m. 90) i Tito Malagón (Pablo Carbonell, m. 80)

Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Nico, Pajarero, Josu, Ángel Martínez (Cobo, m. 82), Antonio Domínguez, Adri Cuevas, Arturo, Pol (Edgar, m. 56) i Néstor (David Acedo, m. 73).

Àrbitre: José Luis Guzmán Mansilla, Comitè andalús. Grogues: Julen, Tito Malagón, Roberto, Nico, Pol, Ángel Martínez.

Gols: 0-1, min. 15: Pol; 1-1, min. 22: Soler de penal; 2-1, min. 35: Juanan; 3-1, min. 70: David Torres.

Incidències: El Clariano, uns 700 espectadors. Presència de seguidors sabadellencs.

Podeu llegir les reaccions de Kiko Ramírez i el vestidor en aquest enllaç

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top