Oci i cultura

La Coral Cantaires de Can Feu celebra 25 anys omplint l’auditori de l’Espai Cultura

Un moment de la celebració / CEDIDA

La Coral Cantaires de Can Feu celebrava dissabte 25 anys, i van bufar les espelmes amb allò que fan millor: cantar. A l’Auditori de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i acompanyats pel Xavi Teruel -que els va dirigir- i l’Emili Tost -que va tocar el piano-, els membres de la coral van atrevir-se amb havaneres, ranxeres -amb barrets mexicans!-, sardanes i, fins i tot, amb un fragment d’una òpera de Verdi.

“Va ser una passada, ens ho vam passar genial i estava tot ple fins a dalt!”, celebra la Mercè Canalies, la cantaire que porta més anys al grup. A l’acte no només van actuar els Cantaires: també els seus nets. Catorze nens i nenes van pujar a l’escenari per interpretar algunes cançons i acompanyar els seus avis i àvies.

Comentaris
To Top