Ciutat

Xavier Domènech i Gabriel Rufián, citats al Suprem a declarar com a testimonis de l’1-O

El Suprem els cita la setmana que ve com a testimonis en el judici de l’1-O

Domènech i Rufián conversen abans del debat de candidats de TV3 del 19 de juny del 2016 / ACN

Els sabadellencs Xavier Domènech (antic líder d’En Comú Podem) i Gabriel Rufián (diputat d’ERC al Congrés) han estat citats a declarar com a testimonis en el judici de l’1-O la setmana que ve al Tribunal Suprem. Domènech ho farà el dimecres 26 a la tarda, i Gabriel Rufián dijous 28 a la tarda.

Dimarts 26 al matí –i per aquest ordre– hauran de testificar el diputat d’ERC al Congrés Joan Tardà, el president del Parlament, Roger Torrent, l’expresident de la Generalitat, Artur Mas i, ja a la tarda, l’expresident espanyol Mariano Rajoy (citat a les 16 h), l’excoordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, i l’exlíder dels comuns al Congrés, Xavier Domènech.

Dimecres les parts podran interrogar l’exvicepresidenta espanyola Soraya Sáenz de Santamaría, l’exministre d’Hisenda Cristòbal Montoro. A la tarda, hauran de declarar l’expresidenta del Parlament Núria de Gispert, els exdiputats de la CUP Eulàlia Reguant i Antonio Baños. També es cita dimecres Josep Ginesta, Francesc Iglesias i Adrià Comella.

El tribunal també ha fixat les citacions per al dijous. Serà el torn del lehendakari Íñigo Urkullu, el diputat d’ERC a Madrid Gabriel Rufián, l’exsecretari de Podem Catalunya, Albano Dante-Fachín, l’expresident del Parlament, Ernest Benach; i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top