Esports

El Sabadell Rugby Club celebra l’històric triomf en el derbi

Va ser un derbi molt intens amb alternatives i remuntada local/Ll. Franco

Després de cinc temporades, el sènior masculí del Sabadell Rugbi Club va aconseguir per primera vegada derrotar als Carboners de Terrassa en un derbi espectacular. “Ens ho mereixíem”, va afirmar l’entrenador sabadellenc, Fran González, després de consumar-se la victòria per 28-19 al camp de La Roureda. “Hem fet un partit molt seriós en el que hem posat en pràctica a la perfecció el pla de joc establer”, va afegir.

De fet, els jugadors locals van sortir connectats des del primer minut. Van prendre el control de l’oval amb un joc més ràpid i dinàmic que el rival. El Sabadell va avançar-se amb una marca de Joel Boliart que Josu Quintana transformava per posar un 7-0. Però al descans es va arribar amb taules (7-7) després de la reacció egarenca. A la represa el partit es va convertir més d’anada i tornada, canviant el dominador. Fins i tot els Carboners es van posar per davant amb un 10-12.

La reacció local va estar liderada per Josu Quintana en transformar dos cops de càstig pràcticament consecutius. Però això no va fer abaixar els braços al conjunt egarenc que es va tornar a avançar de tres punts a manca de 10 minuts. Llavors el Sabadell Rugby va treure l’orgull per anotar una marca després d’una fantàstica jugada de davantera on Romain Lachazatte va plantar la pilota i amb la transformació de la marca tornava a recuperar l’avantatge en el marcador. Només calia mantenir la possessió de pilota i la cirereta seria una altra marca, la segona de Joel Boliart, que ampliava la distància fins a nou punts (28-19). Una victòria històrica.

El Sabadell Rugby Club ha entrat en una magnífica dinàmica de joc i encadena ja quatre jornades consecutives sense perdre. Això ha permès abandonar momentàniament la part baixa de la taula i col·locar-se a la zona segura amb opcions fins i tot de classificar-se per la fase final. El pròxim diumenge visita al Badalona.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top