Opinió

Carta oberta al conseller Damià Calvet

El Quart Cinturó al seu pas per Terrassa / ÓSCAR ESPINOSA

[Per Via Vallès, associació que promociona l’Àrea Vallès]

Benvolgut conseller: La pregunta que divendres passat ens vam descuidar de fer-li és: “Si mirem Google Maps i li preguntem com arribar de Sabadell a Lliçà d’Amunt (19 km), ens respon que en cotxe són 29 minuts, però en transport públic és 1 hora i 36 minuts perquè haurem d’anar a fer intercanvi a Sagrera-Meridiana. I, segons els horaris, hi ha altres combinacions igualment inversemblants.

Però el centre de la vostra ponència de divendres passat al Gremi de Fabricants de Sabadell fou el Quart Cinturó i dissabte a La Vanguardia el conseller Puigneró, de Polítiques Digitals i Administració Pública, ens diu que treballa en la conducció autònoma per l’AP-7. 5G sí, però la governança del Vallès per resoldre problemes mai no toca. La mobilitat en transport públic al Vallès milloraria fàcilment només amb el reajustament de línies actuals de bus, fet que fa mesos que reclamem.

Ens diuen que sí, que el departament ho accepta… i vam demanar començar a implantar-ho abans de les eleccions municipals, però res no s’ha fet, quan ni tan sols caldria aportació econòmica pública als concessionaris. La pregunta que nosaltres ens fem és: vivim plegats en el mateix món? Perquè no n’estem segurs.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top