Publicitat
Oci i cultura

‘Tercets’ de Joan Oliver, Pere Quart, s’estrena a l’escenari Joan Brossa

Foto: Cedida

La Colla de Sabadell està en boca de tothom en motiu de l’aniversari de la seva creació. Però tot i així, encara queden algunes obres per descobrir de les desenes que van crear els membres d’aquesta mítica colla. És el cas d’algunes obres de teatre breu del poeta i escriptor Joan Oliver, més conegut com a Pere Quart. I aquest 13 de març, a l’escenari Joan Brossa de Barcelona, s’estrenaran dues d’aquestes curtes obres. Es tracta de ‘Tercets’, un recull de dos obres de poc més de tres quarts d’hora de Joan Oliver.

La primera, ‘Tercet en re’, explica com un escriptor s’enfronta a un full en blanc, a la por de no estar inspirat i a tot allò que el distreurà per dissimular la seva falta d’inspiració. Es tracta d’un monòleg que interpreta l’actor Santi Ricart, molt vinculat a Sabadell ja que hi viu des de fa anys. 

La segona, ‘Gairebé un acte’, l’interpreten Miquel Agell, Gemma Brió i Queco Novell, i interpretaran a una parella que fa plans pel seu casament, quan apareix un antic amic del noi, complicant la situació.

La direcció arriba de la mà d’Artur Trias, que explica que un dels motius pel qual s’ha escollit aquestes obres és que són poc conegudes entre el públic. “S’interpretaran per primera vegada” explica Trias, “abans no estava ben valorat el teatre curt”, però el director explica que no per això deixen de tenir “una gran categoria literària”.

L’espectacle, que aprofita l’any de la Colla, estarà a l’escenari Joan Brossa fins el 31 de març, però també passarà per Sabadell el proper 11 de maig al Teatre Principal.

Publicitat
Comentaris
To Top