Publicitat
Ciutat

El CE Sabadell necessita el teu suport, envia un missatge d’ànims a la plantilla!

ELS JUGADORS DEL CENTRE D'ESPORTS, CELEBRANT UN GOL / LLUÍS FRANCO

Aquest diumenge el Centre d’Esports Sabadell juga un partit clau contra la UE Cornellà (17h, Nova Creu Alta). L’equip s’hi juga tres punts importantíssims per a agafar aire a la classificació i evitar patir més del compte en l’últim tram de la temporada. Queden deu partits i caldrà sumar almenys uns 13 punts dels 30 possible per salvar-se.

El club ha fet una crida a la ciutat per mostrar el seu suport al primer equip en aquest moment delicat. Les entrades a general valen 5 euros i se n’han repartit per a diferents entitats amb l’objectiu d’omplir la Creu Alta perquèmés que mai l’afició ha de ser el jugador número 12.

Publicitat

Des del Diari de Sabadell us animen a enviar els vostres missatges de suport i ànims a l’entrenador i els jugadors del Centre d’Esports. Com fer-ho?

  • Fent un tuit amb l’etiqueta #HonoralSabadell
  • Publicant una foto a FacebookInstagram amb l’etiqueta #HonoralSabadell (les penjarem en una galeria)
  • Enviant-nos una foto amb el teu missatge al WhatsApp del Diari: 682 146 542, indicant nom i cognom (el publicarem en la mateixa galeria)

Diumenge omplim la NCA i fem el 1er pas entre tots perquè l’equip sumi els 3pts. Honor al Sabadell.
Christian Sancho.

Tant en els dies d’alegria que ens has donat, com en els que no nosaltres ens podem enfadar perquè no guanyem i perquè no aconseguim el nostre únic objectiu (pujar a segona A) un any més. Però no tingueu cap dubte que els fidels no fallem ni fallarem quan juga el nostre C.E.Sabadell al temple. És per això que demano als jugadors que entenguin que nosaltres volem el millor per ells perquè defensen els nostres colors arlequinats. Per això han de sentir-se molt orgullosos de portar aquet escut. “Mai caminareu sols”. #HONORASABADELL. David Ros.

Ver esta publicación en Instagram

Siempre con ellos #honoralsabadell

Una publicación compartida de Diego Larrubia Robles (@diegolarru) el

Ver esta publicación en Instagram

Sempre amb vosaltres! #honoralsabadell

Una publicación compartida de Mireia Jimenez Xipell (@mireiajx) el

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top