Publicitat
Ciutat

Primàries Sabadell descarta utilitzar el nom Sabadell per la República – Primàries Catalunya

Jordi Folch, president de Primàries, al centre / D.S.

La candidatura independentista Primàries Sabadell dóna per tancat el conflicte pel nom de la seva candidatura i en buscarà un altre. Tal com va avançar el D.S., Primàries Sabadell es plantejava -no estava decidit- dir-se Sabadell per la República – Primàries Catalunya, el format que està utilitzant el projecte en altres municipis catalans.

Assabentada de la notícia, l’associació Sabadell per la República va emetre un comunicat advertint que prendria accions legals si finalment s’utilitzava el nom proposat. També en un comunicat, emès aquest dilluns, Primàries Sabadell assegura que “no hi ha cap problema en buscar un altre nom” perquè no tindrem problemes pel nom amb una entitat germana com Sabadell per la República amb la que ens uneixen moltes més coses de les que ens separen”.

Sabadell per la República, en contra que Primàries Sabadell es plantegi aquest nom per les eleccions

Publicitat
Comentaris
To Top