Ciutat

Ensenyament retira els llaços grocs de la façana de l’edifici de la Gran Via per ordre de la Junta Electoral

La façana de l'edifici, a la Gran Via / GOOGLE MAPS

Els Serveis Territorials d’Ensenyament del Vallès Occidental han retirat els sis llaços grocs que fins la setmana passada lluïen a la façana de l’edifici ubicat a la Gran Via de Sabadell. La consellera de Presidència, Elsa Artadi, ha explicat que la Junta Electoral Central va fer arribar una instrucció directa a aquest ens perquè despengés aquests elements de l’edifici públic.

Segons ha pogut saber l’ACN, els responsables de l’ens van procedir a treure els llaços divendres passat. Aquests símbols feia mesos que estaven col·locats a la part interior de la vidrera de l’entrada principal de l’edifici. El passat 8 de març, durant la manifestació del Dia de la Dona diverses persones van resseguir amb esprai lila la silueta dels llaços, un dibuix que encara aquest dimarts es pot veure clarament.

Torra no retira els llaços

Aquesta notícia arriba el mateix dia, aquest dimarts 19 de març, després que la Junta Electoral Central hagi fet un ultimàtum de 24 hores al president de la Generalitat, Quim Torra, perquè retiri els llaços grocs dels edificis públics.

Comentaris
To Top