Publicitat
Vallès

Adif licita les obres per canviar tanques de les línies R2,R3 i R4 al seu pas per Montcada

Veïns de Montcada i Reixac observant des de darrera de la barrera el pas d'un tren en un pas a nivell de la R2 a la ciutat / ACN

Adif ja ha licitat les obres per millorar el sistema de tanques de les línies de rodalies R2, R3 i R4 al seu pas per Montcada i Reixac. El consistori es va reunir el passat mes de gener amb l’Administradora d’Infraestructures Ferroviàries i la delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera, per demanar celeritat en la millora de dos passos a nivell ubicats als carrers de Bogatell i Pasqual, així com la millora del sistema de tanques.

Segons explicaven des de l’Ajuntament després d’aquella reunió, aquests projectes s’havien de dur a terme abans de que comencessin les obres del soterrament de la R2 l’any 2020 i, per tal d’accelerar el projecte, Adif va tramitar un expedient d’urgència.

Segons explica l’administradora d’infraestructures en un comunicat emès aquest dimecres, es posaran 2.616 metres de tanques a les tres línies, amb l’objectiu de “prevenir actes de vandalització i trànsits per punts no autoritzats, coneguts com a passos viciosos”.

La licitació del contracte s’ha fet per una xifra total de 890.435,15 euros, i entre les actuacions previstes es desmuntaran 2.300 metes de tanques, es netejarà una superfície de 3.000 m2, i es col·locaran 2616 metres de tanques de 2,5 metres d’altura.

Publicitat
Comentaris
To Top