Ciutat

Marta Farrés (PSC) fitxa l’expresidenta del comitè d’empresa del Taulí Montserrat González per les eleccions municipals

Farrés i González / CEDIDA

L’alcaldable socialista del PSC, Marta Farrés, ha incorporat l’expresidenta del comitè d’empresa i treballadora del Taulí Montserrat González per la llista socialista de les eleccions municipals del 26 de maig. González anirà en els primers llocs de la llista, el que es coneix com a posicions de sortida, que solen ser els 10 – 15 primers segons ha explicat Farrés al D.S.

Farrés ha destacat que González és una persona molt vinculada a la defensa de la sanitat pública, que coneix “molt bé” tant el Taulí com l’atenció primària i que porta molts anys treballant per la ciutat. És veïna de la Concòrdia i sindicalista de la UGT.

“Serà regidora”

A hores d’ara el PSC està confeccionant la llista, però Farrés ja ha avançat que a Montserrat González “la trobarem en llocs de sortida segur” i creu que “serà regidora”. “Pensant en un futur govern crec que és una persona que ens pot aportar moltíssim a la ciutat”, ha explicat la cap de llista.

Motivada per la situació de la ciutat

En les primeres declaracions com a candidata, González ha assegurat que ha fet el pas a la política perquè “crec que en els últims anys aquesta ciutat ha perdut molt, i com moltes altres ciutadanes estic preocupada, per tant, una de les meves frases és ‘dels problemes no ens hem de preocupar, ens hem d’ocupar’ i això intentaré”. Actualment Montserrat González està “molt implicada” amb la recollida de signatures contra la violació de Can Feu a principi de febrer.

Comentaris
To Top