Ciutat

L'autocar del Girona F.C. es passeja per Sabadell

Aquest dijous al matí l'autocar del Girona F.C. ha passat pel centre de Sabadell, el que ha resultat una imatge curiosa. Es tracta d'un vehicle de l'empresa Autocars Calella que, segons ha pogut saber el D.S., està fent un servei matinal a l'Escola Font Rosella, i ha portat els alumnes d'excursió al Museu d'Art de Sabadell. "Ha estat una sorpresa que ens vingués a buscar aquest autocar", han explicat fonts de l'escola, que no esperaven anar en un autocar d'aquesta categoria. A les 12 h l'autocar tornarà a estar al passeig de Manresa per recollir els alumnes.

Els alumnes del Font Rosella han baixat al principi del passeig de Manresa / D.S.

Com aquest autocar només n'hi ha quatre a tota Espanya, i el tenen els equips del Reial Madrid, Betis, Eibar i Girona. Des d'Autocars Calella asseguren que, de fet, els alumnes del Font Rosella han viatjat en un autocar de classe superior al dels jugadors del Madrid perquè aquest és més nou.

Publicitat

Un autocar de luxe

Es tracta del model i8 de la marca Irizar fet especialment pel Girona; "té de tot", descriuen des de l'empresa d'autocars. Habitualment un model com aquest porta 72 places, i aquest en concret només 42, amb "seients de luxe", amb la qual cosa els passatgers disposen de molt més espai del que és habitual.

Segona visita en un mes

És la segona vegada que aquest autocar ve a Sabadell, després de portar el club gironí a la Nova Creu Alta el 6 de març, quan el Girona va guanyar la seva primera Supercopa de Catalunya.

L'autocar, aturat al passeig de Manresa / D.S.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top