Publicitat
Ciutat

Manuel Navas (FAVS): "Sabadell està perdent pistonada, no hi ha projecte de ciutat"

La façana de l'Ajuntament de Sabadell / D.S.

Un projecte concret de ciutat i una major participació ciutadana. Aquestes són les dues principals reclamacions que Manuel Navas, president de la Federació d'Associació Veïnals de Sabadell (FAVS), que ha estat renovat a l'assemblea anual de la federació, ha fet al govern municipal. "Els vots atorguen representació política, però no un coneixement íntegre de la ciutat, pel que cal que els polítics comptin amb la població civil i experts", ha valorat Navas.

En aquest sentit, apunta que és necessari estudiar un projecte concret de ciutat perquè "Sabadell està perdent pistonada". El president de la FAVS considera que "potenciar la ciutat va en contra de les decisions preses fins ara, com no defensar el servei d'oncologia pediàtrica del Taulí  i assumir la construcció de la residència pública".

Manuel Navas ha recordat que en la taula de reflexió 'Debat municipal: nou propostes per Sabadell', organitzada per desenes d'entitats socials, empresarials i culturals de Sabadell i que començarà a funcionar a partir de l'1 d'abril, la FAVS presentarà propostes per la deficiència d'equipaments, la pacificació de la Gran Via, i la mobilitat. També tenen com proposta repensar el riu Ripoll "per explotar les seves potencialitats".

Publicitat

Des de la FAVS recorden que aquest dijous a les 18.30 h veïns de diversos barris de la ciutat llegiran a la plaça Sant Roc un manifest, on exposaran les principals reivindicacions de cada barri.

Noves vocalies

Durant l'assemblea ordinària del passat 21 de març, a més de renovar la Junta de la FAVS, es va acordar la creació de tres noves vocalies: Dones, Joves i Gent Gran, que se sumaran a les cinc ja existents. D'altra banda, també ha aprovat tres resolucions: exigir el retorn del servei d'oncologia pediàtrica, paralitzar la llicència d'activitats d'Amazon fins que s'elabori un pla de mobilitat i el rebuig a la residència pública cofinançada.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top