Vallès

Sant Cugat gira la pancarta dels presos polítics a la façana de l’Ajuntament

Imatge de la pancarta girada / ACN

La Junta Electoral de Zona de Terrassa va sol·licitar la setmana passada a Sant Cugat que retirés la pancarta que demana l’alliberament dels presos polítics de la façana de l’Ajuntament. El requeriment havia posat de límit el passat divendres al migdia, però el govern va presentar un recurs. Ara, l’Ajuntament ha decidit donar la volta a la pancarta i aquesta ha quedat en blanc, per tal de complir amb el requeriment de la JEZ.

Poc després de les 11 h d’aquest matí, un equip d’operaris del consistori han despenjat la pancarta, i poc després l’han tornat a col·locar girada, quan s’ha comprovat que les lletres no es transparentaven.

“Hem volgut apurar fins a l’últim moment, i un cop s’ha exhaurit el termini hem complert amb el que diu el requeriment, que és retirar la imatge de llibertat presos polítics i en aquests moments a la façana hi ha una pancarta de color blanc”, ha remarcat l’alcaldessa, Carmela Fortuny, que ha assegurat que no vol ser inhabilitada però que continuarà “esprement al màxim” totes les possibilitats per complir a la llei sense renunciar a la reivindicació de l’alliberament.

D’altra banda, Fortuny ha enviat un missatge a Ciutadans, partit que va denunciar a l’alcaldessa davant la fiscalia per no retirar la pancarta. “Demanaria a Ciutadans que faci el que toca als polítics municipals, que és preocupar-se per la ciutat”, ha assegurat l’alcaldessa.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top