Oci i cultura

El Petit de Cal Eril encapçala el cartell definitiu de l’Embassa’t 2019

El festival Embassa’t ha tancat el seu cartell amb les últimes confirmacions, liderades pel cap de cartell El Petit de Cal Eril. Entre la resta de confirmacions també hi trobem Mourn, Ljubliana and the Seawolf, i els dj’s Mr.K i Tilt!.

El festival tanca amb aquests 5 grups el cartell del festival del pròxim 14 i 15 de juny.

El grup de la Segarra, El Petit de Cal Eril, encapçalarà el festival amb el seu folk-rock; però a més, el grup de Joan Pons estrenarà nou àlbum en els pròxims mesos i precisament el concert que obrirà la gira es farà al festival sabadellenc. De moment, per anar fent boca, ja podem escoltar un tema seu publicat aquest cap de setmana.

L’apunt més rocker del festival arribarà de la mà del punk-rock de Mourn. El grup, format per Carla Pérez, Jazz Rodríguez, Antonio Postius i Leia Rodríguez, passarà per Sabadell després de tocar per altres festivals com el VIDA de Vilanova i la Geltrú, i abans d’anar al Bilbao BBK Live! aquest mateix any.

Amb un àlbum acabat de sortir del forn, Ljubliana and the Seawolf, no para de sonar per ràdios i sales de Barcelona, i ja preparen la gira d’aquest estiu; la primera parada, serà a l’Embassa’t.

Mr.K, un dels referents del clubbing de Barcelona, portarà el seu estil eclèctic a l’escenari del festival.

Tilt!, per la seva banda, aterrarà amb les seves sessions d’electrònica, indie i funk.

El Petit de Cal Eril, Mourn, Ljubliana and the Seawolf, i els dj’s Mr.K i Tilt! es sumen a la resta de noms del festival sabadellenc anunciats a principis de març.

L’Embassa’t amplia cartell amb l’electrònica de Kiasmos Dj set

La resta del cartell el formen Novedades Carminha amb l’únic concert que faran a Catalunya aquest estiu; els francesos Kazy Lambist, per primer cop en un festival a Catalunya; Kiasmos Dj Set, amb la seva elegant electrònica; Cariño i Delaporte directament des de Madrid, i els locals Clara PeyaFerran PalauJoe CrepúsculoCala VentoCarlaGermà Aire i Lasers.
I a l’escenari club, l’espai dedicat totalment a l’electrònica, hi passaran CEE SheperdsYliaAbu Sou B2B Ivy BarkakatiShakti AllianceSonido TupinambaSpacer, i nara is neus.

Comentaris
To Top