Oci i cultura

Sondheim arribarà al Teatre del Sol aquest cap de setmana

/ CEDIDA

Adrià Aguilera, Alba Valero i Marcel Castillejo seran els encarregats d’interpretar els temes de Stephen Sondheim al Teatre del Sol divendres i dissabte.

Aguilera al piano i Alba Valero i Marcel Castillejo a la veu interpretaran les cançons del compositor i lletrista de musical. Es tracta d’un espectacle de petit format on s’explorarà la complexitat de les composicions de l’artista nordamericà.

Sondheim ha estat premiat multiples vegades com amb un òscar o diversos premis Tony per treballs com ‘A Funny Thing Happened on the Way to the Forum’, ‘Into the woods’ o per les lletres de ‘West Side Story’ o ‘Gypsy’.

El concert es farà a la biblioteca del Teatre del Sol el divendres 5 i el dissabte 6 a les 21.30 h.

Comentaris
To Top